"Коли росіяни роками підтиратимуть д*пу газетою "Правда", бо весь туалетний папір буде в ковбасі, тоді вони візьмуть вила і проткнуть царя", - Бабченко

Буржуазно-демократична революція у Росії неможлива, але "російський бунт" рано чи пізно у країні відбудеться. Таку думку в інтерв'ю головній редакторці "ГОРДОН" Олесі Бацман висловив російський опозиційний журналіст Аркадій Бабченко, передають Патріоти України.

"Російський бунт обов'язково буде. Це неминуче. Просто який стосунок російський бунт має до буржуазно-демократичної революції? Буржуазно-демократичної революції в Росії не буде. Усе, проїхали", – сказав Бабченко. Усі роки правління президент РФ Володимир Путін утискав активних громадян і "робив ставку на бидло", сказав журналіст.

"Адже Путін працював 20 років. Путін усе-таки не дурень, перепрошую. Путін зробив ставку на клас-гегемон під назвою "бидло". І ця ставка спрацювала чудово. До того ж Путін – це лише хвостик того організму, який робив цю ставку. Ставку на бидло було зроблено 1917 року. І 70 років більшовики проводили чудовий експеримент, я перед ними схиляюся. Експеримент вдався на ура, експеримент із негативної селекції. Усе, що там хоч на вершок височіло над пляшкою "Жигулівського", було зачищено повністю", – наголосив Бабченко.

У 1970–1980-х роках у РФ відродилася інтелігенція, але дух вільнодумства в російському суспільстві незабаром розвіявся, продовжив він.

"Ген вільнодумства та інакомислення – це як австралійський буш. Він уміє зароджуватися на вугіллі після пожежі сам собою. І до 1970–1980-х років зародилися знову якісь фізики й лірики, які 1991 року справді вийшли за свободу. Але після цього вони обрали Путіна, і за решту 20 років Путін зачистив там усе остаточно. Зараз кажуть, що з Росії втекло 300 тис. осіб, чи 5 млн людей, чи 6 млн – я вірю в будь-які цифри – думаю, що це все, що там було опозиційним. Було й загуло. Тепер там буде "консолідація Рейху", – прогнозує Бабченко.

Російський політичний режим – фашистський, він має непоганий запас міцності, тому може проіснувати ще більше ніж 10 років, вважає журналіст.

"1914 року царя цілували в дупцю, 1918-го його ж розстріляли. У цього режиму запас міцності набагато більший. Набагато! У Росії утворився фашизм, і цей фашизм на наших кордонах буде ще років 10–15 точно. Та поза тим усе однаково закінчиться безглуздим і нещадним, – сказав Бабченко. – Від моменту, коли [40-й президент США Рональд] Рейган зробив заяву, що Росія – це імперія зла (Рейган назвав СРСР "імперією зла" в березні 1983 року. – "ГОРДОН"), до моменту, коли імперія зла розвалилася, минуло шість років, до того ж нафтового ембарго тоді не було, тоді було ембарго на постачання нафтовидобувного обладнання. Зараз ембарго, але, щоправда, запас міцності більший. Яку кількість часу це займе, я не знаю, але третя серія буде обов'язково".

До того ж, переконаний журналіст, коли час бунту настане, бунтівники в РФ боротимуться не за свободу, а за їжу. "І ось коли вони дупу ті самі шість років підтиратимуть газетою "Правда", бо весь туалетний папір буде в ковбасі, а ковбаса – у партактиву, тоді вони візьмуть вила і полізуть не за волю, а за ковбасу. І царя, звісно, проткнуть. Якщо він на той момент ще буде живий. Але демократії жодної там не буде", – сказав Бабченко.


Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...