Коли в Україні закінчаться активні бойові дії: Екс-генерал НАТО озвучив прогноз

Колишній генерал Бундесверу і НАТО Ганс-Лотар Домрезе вважає, що у період між лютим і травнем 2022 року у війні Росії проти України настане певний застій, коли обидві сторони усвідомлюють безглуздість подальших бойових дій, передають Патріоти України.

А вже на початку літа обидві сторони укладуть перемир'я про припинення вогню. Про це він сказав в інтерв'ю виданню Berliner Zeitung. При цьому екс-генерал зазначив, що навіть при такому розкладі це не означає мир на тривалий час.

Перемир'я означає: "ми припиняємо стріляти". Переговори, найімовірніше, затягнуться надовго, крім того, потрібен посередник: можливо, генеральний секретар ООН Гутерріш, президент Туреччини Ердоган або прем'єр-міністр Індії Моді – хоча їхньої участі ніхто не нав'язує – зазначив Домрезе.

На його думку, досягнення рішення можливе лише за умови, якщо воно буде прийнятним для обох сторін. Одним з таких компромісів генерал вважає "відмову Зеленського від вимоги негайної реінтеграції Криму та інших окупованих Росією територій".

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...