Командування армії РФ відправляє в бій проти ЗСУ резервістів під виглядом добровольців

Російські командири відправляють на передову резервістів під виглядом "добровольців". В якості "гарматного м'яса" використовують так само жителів ОРДЛО. Відповідне перехоплення опублікувало Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

В ході розмови бойовик так званої "ДНР" скаржиться військовому з Російської Федерації, що в 115 батальйоні армії окупантів, куди мобілізували студентів, розгорілися протести. Родичі резервістів проти їх мобілізації та подальшої участі у війні проти України.

За його словами, окупанти ставляться до "мобілізованих" на Донбасі як витратного матеріалу. При цьому він заявив, що "донбаські" самі цього хотіли. "Коли на передок кинули, пацани стали обурюватися: ми резервісти, а йдемо на першій лінії. Нам сказали, що ви не резервісти. Ви добровольці. Всі, хто тут, всі сюди прийшли добровільно", - зазначив бойовик.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...