Коштує, як трикімнатна квартира в Києві: Нардеп засвітив у Раді елітний годинник (фото)

У Верховній Раді помітили у нардепа від партії "Опозиційна платформа - За життя" Миколи Скорика годинник, який коштує більше $ 60 000. Дорогий аксесуар на руці нардепа потрапив в об'єктив камери фотожурналіста, повідомляють Патріоти України.

Як видно на знімку, Скорик користується годинником швейцарської фірми FPJourne. Зараз в продажу такого годинника немає, але на аукціоні ціна доходила до $ 62 500.

Зазначимо, що годинник є в декларації нардепа. Відомо, що він придбав його у 2007 році. Нагадаємо, раніше народний депутат від фракції "Слуга народу" Сергій Литвиненко засвітив у Верховній Раді наручний годинник, ціна якого просто космічна. На його руці красувався годинник фірми Blancpain. В інтернет-магазинах вартість такої моделі перевищує 38 тисяч доларів.

Джерело: Апостроф

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...

Генштаб закликав не втягувати ЗСУ в політичну боротьбу, Ганна Маляр різко відреагувала

вівторок, 16 квітень 2024, 22:42

16 квітня Генеральний штаб Збройних сил України заявив у Facebook про появу спекуляцій щодо системи комунікацій Генштабу, передають Патріоти України. "Останнім часом з'являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних сил...