Крах Путіна неминучий: Втрата РФ Херсона стане сейсмічним ударом для російської громадської думки, - Буданов

Начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що російські війська можуть бути вибиті з Херсона у листопаді, передають Патріоти України.

У коментарі для британського видання Inews Буданов зазначив що окупаційні війська можуть бути вибиті з Херсона вже наступного місяця і це стане сейсмічним ударом для російської громадської думки та зруйнує наративи про власну непереможність і про Україну.

Буданов також наголосив, що росіянам не вдасться деморалізувати українців ударами по критичній інфраструктурі.

"Російські атаки на інфраструктуру були сплановані тижнями раніше. Кремль використовує зиму як зброю, намагаючись деморалізувати людей, які залишаються сильними, попри всю жорстокість, заподіяну їм окупантами", - запевнив Буданов.

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...