"Київ братимемо, як брали Відень, Берлін, Будапешт": Рогозін розмріявся, що РФ захопить всю Україну

Колишній директор "Роскосмосу" Дмитро Рогозін розмріявся, що росіяни захоплять Київ. При цьому він уже не приховує загарбницьких мотивів країни-агресорки Росії, і каже, що йдеться вже не про так зване "звільнення", а саме про захоплення, передають Патріоти України.

У програмі російського пропагандиста Володимира Соловйова Рогозін сказав, нібито РФ захопить українську столицю, як колись захопила Відень, Берлін і Будапешт.

"Щодо того, як це все закінчиться. Я справді глибоко переконаний, що ми Київ братимемо, не звільнятимемо. Ми звільняємо Донбас. Все інше ми братимемо, так само, як ми брали Відень, Берлін, Будапешт", – поділився він своїми рожевими мріями. При цьому Рогозін зазначив, нібито росіяни "не можуть залишити у спадок своїм дітям загрозу на західних кордонах".

"Ми не можемо фізично залишати це нашим дітям, нашим онукам. Якщо ми зупинимося, то матимемо на своїх західних кордонах колосальний накачаний ненавистю та зброєю потенціал, який ставить під сумнів сам факт нашого існування. Тому або ми, або вони", – сказав він.

Він сказав, що росіяни нібито не повинні забувати про головні цілі так званої "спецоперації". За його словами, вбивство 300 або 1000 українських військових за день – це ще не "денацифікація", мовляв, "потрібно вбивати більше".Нагадаємо, 15 липня 2022 року Рогозіна звільнили з посади директора "Роскосмосу".

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...