Кинули на фронт у перший день: Родичі "мобіків", які потрапили в полон, влаштували істерику, губернатор обіцяє "розіслати листи"

На Луганщині українські воїни взяли в полон 12 мобілізованих росіян із Бєлгородської області. Полонені опинилися на передовій без будь-якої підготовки в перший же день після перекидання з Росії - і одразу потрапили в полон, передають Патріоти України.

Родичі полонених українськими військовими "мобіків" закидають скаргами губернатора Бєлгородської області, він відповідає, що "надіслав усі необхідні листи". Про це повідомляє російське видання ASTRA.

За даними видання, після того, як українські військові показали відео з 12 полоненими російськими окупантами з Бєлгородської області, частину з них упізнали їхні родичі, які живуть у Росії. Росіянки панікують і просять губернатора цього російського регіону про допомогу.

Так, у соцмережах у В'ячеслава Гладкова з'явилося повідомлення дружини одного з полонених окупантів. "Мене звати Юлія, пишу вам зі сторінки доньки, я дружина мобілізованого, який 2 тижні не виходив на зв'язок після того, як його відправили з Валуйків, за його словами, до Луганська. Сьогодні, о 10.01, він вийшов на зв'язок по відео та повідомив, що він У ПОЛОНІ, на передову кинули в перший же день, взяли сьогодні, хлопці-українці, каже, нормальні, жодних вимог і погроз не звучало, на моє запитання, де перебуває, не міг відповісти, а як допомогти – сказав: "Дзвони Гладкову"… Чоловіка звати Жилін Руслан Вікторович 12.11.1991 р. народження. На відео нижче мій чоловік четвертий", – наводить видання текст коментаря.

"Допомога" не змусила на себе довго чекати. "Гладков підтвердив, що кілька бєлгородців потрапили в полон, і заявив, що надіслав "усі необхідні листи до відповідних міністерств", – пише російське видання.

Керченському мосту, логістичним вузлам та базі в Севастополі хана? - США дозволили Україні застосовувати далекобійні ATACMS по Криму - The New York Times

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:42

Україна вже отримала версію балістичні ракети ATACMS із дальністю до 300 кілометрів, стверджують джерела. США дозволили Україні бити по об'єктах у Криму далекобійними балістичними ракетами ATACMS. Про це напередодні повідомила газета The New York Times...

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...