Лаври Пригожина не дають спокою ФСБ: Навіщо підривають "авторитет" новоявленого "спасителя Росії"

Пра-пра-внуки Дзержинського запустили дублікат пригожинського "Вагнера", а самому Пригожину публічно надзюрили в душу. Що відбувається? ФСБ намагається довести, що один з найближчих друзів Путіна, говорячи тюремним жаргоном, "півень", пише у своєму блозі Орест Сохар, передають Патріоти України.

По пабліках розлетілося відео якогось Саши Курари, який у деталях розповідає, як Прігожин надавав інтимні послуги на зоні оральним та іншими доступними шляхами. Резюме отієї порнографічної сповіді просте: служити під началом опущеного "півня" ще гірше, ніж самому бути "півнем".

Вербальне порно розійшлося практично по багатьох пабліках, підриваючи "авторитет" новоявленого "спасителя Росії". І це далеко не перший coming out представників "злодійської інтелігенції", котрі натякають: працювати на отого екземпляра - геть чисте западло. Зважаючи, що більшість кримінальних авторитетів РФ сидить під "фейсами", не важко здогадатися, хто "ллє бруд" на "месію".

ГУР України твердить, що ФСБ призначила такого собі Армена Горлівського “смотрящим" за в’язницями по всій території РФ і тимчасово окупованих територіях. Він створює конкурента "Вагнера". Колишній соратник Януковича, сьогодні є власником холдингової компанії "Ташир", субпідрядника російського "Газпрому". Це красива обгортка, бо насправді Армен – кримінальний авторитет, який віджимає власність бізнесменів на окупованих територіях і сидить під дахом ФСБ. Мої джерела вважають, що задача у Горлівського не з простих, тому що багато авторитетів уже вписалося за Прігожина.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...