"Легітимна ціль": Жданов назвав об'єкти в Москві, куди можуть вдарити ЗСУ

Україна могла б завдати ударів по військових об'єктах у Москві і Підмосков'ї на Новий рік. Про це заявив військовий експерт Олег Жданов, відповідаючи на запитання підписників у своєму YouTube-каналі, передають Патріоти України.

Він зазначив, що в Москві і навколо неї розташовано безліч військових об'єктів, по яких Україна могла б завдати ударів, якщо є відповідні засоби ураження.

"Будь-який військовий об'єкт на території РФ є легітимною ціллю для Збройних сил України. Це підтвердили і наші країни-партнери", - заявив експерт.

В якості пріоритетних цілей для таких ударів Жданов назвав комплекс будівель російського Генштабу на Арбаті в Москві, військові частини в російській столиці й навколо неї.

Водночас експерт вважає малоймовірним завдання українських ударів по трансформаторних підстанціях у Росії, оскільки це є військовим злочином. Жданов зазначив, що нещодавно навколо Москви були розгорнуті додаткові комплекси ППО. "Мабуть, відчувають щось і бояться", – сказав він.

"Колеги геть байдужі до питання": Нардепка підготувала альтернативну версію законопроєкту про демобілізацію

неділя, 28 квітень 2024, 16:06

Народна депутатка Інна Совсун заявила, що підготувала ще одну версію законопроєкту про демобілізацію на тлі наміру влади створити подібний документ у термін до 8 місяців. Вона наголосила на важливості швидшого ухвалення рішення в цьому питанні. Про це ...

Ексголова МЗС Литви пожартував про знищення Кримського мосту, у Росії дипломату пригрозили "судним днем"

неділя, 28 квітень 2024, 15:30

Ексміністр закордонних справ Литви, а нині посол країни у Швеції Лінас Лінкявічюс пожартував про знищення Кримського мосту. У Росії вибухнули погрозами. 27 квітня Лінкявічюс опублікував у X (Twitter) жарт про Кримський міст, передають Патріоти України....