Майстер-клас з евакуації чи жесту доброї волі: Окупанти розгубили своїх товаришів і почавили їх БМП (відео)

У мережу потрапило відео, як на одному з напрямків на лінії фронту в Україні російські окупанти евакуюють своїх солдатів. Відповідні кадри публікують в телеграм-каналах, передають Патріоти України.

"На відео показано, як професійно кацапи евакуюють своїх рабів, передавлюючи їх на БМП", — прокоментували відео українські захисники.

На кадрах видно, як з поля бою російські загарбники забрали тіла загиблих і поранених і склали їх зверху на броньовану машину піхоти. Водій БМП примудрився не лише їх погубити, а й кілька разів переїхати, крутячись на місці.

Справа не тільки у ЗСУ: Плетенчук пояснив, чому росіяни бояться зараз використовувати Кримський міст

вівторок, 7 травень 2024, 21:02

Росіяни не використовують у повному обсязі Кримський міст для військової логістики, адже бояться, що конструкція може не витримати через пошкодження. Про це заявив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук у вівторок...

Необхідне й сучасне рішення: В Україні створили новий окремий рід військ

вівторок, 7 травень 2024, 20:29

Кабінет Міністрів підтримав проєкт указу президента України Володимира Зеленського, напрацьований Міноборони спільно з Генштабом, про створення окремого роду військ в ЗСУ – Сил безпілотних систем. Про це повідомив міністр оборони Рустем Умєров 7 травня...