Майже як усі списані борги СРСР: Блогер Вовнянко розповів про витрати Кремля на "п'яту колону" в Україні

Росія за 20 років витратила понад $ 100 млрд. на збереження свого впливу в Україні через так звану "п'яту колону".

Російське видання "Новая газета" з'ясувало, що за останні 20 років Росія витратила близько $ 103 млрд на фінансування своїх агентів в Україні. І в цю "космічну" суму навіть не входять витрати на війну і окупацію Криму і Донбасу. Увага на цю новину звернув в Telegram український письменник, ветеран АТО Дмитро Калинчук Вовнянко, передають Патріоти України.

"Это немного меньше всех списанных Москвой долгов СССР ($116 млрд) и почти вдвое больше, чем траты на суперзатратную "Силу Сибири" ($55,4 млрд)", - зазначив Вовнянко.

Він підкреслив, що, незважаючи на такі "шалені" гроші, Росії так і не вдалося підпорядкувати собі Київ. Хоча певних результатів їй досягти вдалося, особливо в Криму і на Донбасі. І цей тиск не слабшає, а навпаки посилюється.

"А мы стоим! Стоим за то, во что верим… Поэтому и победим. А те, кто взял деньги Москвы, будут дрожать долго. Лишь бы никто не узнал. Страх без конца - хуже ада", - констатував Вовнянко.

"Той, хто каже, що війна має бути заморожена, ніколи не дивився на карту": Генерал Годжес вказав на головну проблему

субота, 4 травень 2024, 8:58

Україна не повинна погоджуватись на заморожування війни, оскільки для країни-агресора Росії це буде лише додатковим часом на підготовку наступного кроку. Москва вже неодноразово показувала, що не збирається дотримуватись жодних укладених угод. Таку дум...

Не треба їх переоцінювати? Ізраїльський військовий експерт пояснив, чого очікувати Україні від безпекових угод

субота, 4 травень 2024, 8:42

Безпекові угоди з країнами-партнерами, над якими наразі працює Україна, не варто переоцінювати. Вони здатні дати нашій державі воєнно-стратегічний і моральний запас міцності, однак це не комерційні контракти, за порушення яких введуть санкції для поруш...