"Максимум - за два тижні": Політолог пояснив, чому окупанти вже прощаються з Херсоном (відео)

З окупованого Херсона тікають зрадники. Українська операція за кілька тижнів може сильно вплинути на хід подій. Прощаються з Херсоном й самі росіяни. Про це розповів економіст і політолог Олег Соскін у новому випуску програми "Аргумент", передають Патріоти України.

За його словами, зараз російські окупанти вже розуміють, що Херсон вони не втримають. Адже немає можливості перекинути туди свіжих"мобиків".

"Доставляти туди снаряди, нове озброєння важке неможливо... У жовтні вода буде така холодна, що не переправишся на той берег", - зазначив Соскін.

"Якщо зараз почнеться операція, максимум за два тижні війська наші вже будуть стояти під Херсоном", - упевнений політолог. Він додав, що в окупантів на Херсонському напрямку почнуться проблеми з провізією та зимовим обмундируванням. Плюс у них спостерігається нестача медикаментів.

"Тобто в окупантів фактично не залишається міст з інфраструктурою. У них залишився Берислав і Херсон, а все інше - кожен день відбувається стиснення", - зазначив Соскін.

Крім того, закінчуються паливно-мастильні матеріали. Також росіяни не знають, що далі робитимуть з пораненими. За словами політолога, "зеленого коридору" для росіян на Херсонському напрямку не буде. Їм залишається одне - здаватися в полон.

Знищено носії "Кинджалів" та інші бойові літаки: З'явилися супутникові знімки аеродрому Бельбек після ракетного удару

п’ятниця, 17 травень 2024, 8:06

На супутникових знімках Plаnеt.соm, котрі поширила Російська служба Радіо Свобода, зроблених над аеродромом Бельбек у Криму 16 травня, зафіксовано район стоянки літаків Су-27, Су-30 та Міг-31. На знімках компанії Maxar видно, що два МіГ-31 і один Су-27...

Аншлаги Кобзона продовжують зашкалювати четверту добу поспіль: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 17 травня

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:56

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 17.05.24 орієнтовно склали: