Масово грузнуть у багнюці: Російським "мобікам" видали плакати про правила буксирування техніки (фото)

Російські мобілізовані зіткнулися з новими невдачами у війні проти України. Їхні колони техніки масово грузнуть у бруді. У зв'язку з цим російське командування видає військовим методичні плакати, які навчають правил водіння "передової" техніки "другої армії світу". Фото таких плакатів OBOZREVATEL надіслали читачі, повідомляють Патріоти України.

"Навчальні матеріали", зокрема, розповідають окупантам, що швидкість буксирування не повинна перевищувати 50 км/год. Крім того, забороняється буксирування при перевищенні довжини зчепленого транспорту понад 24 м, двох або більше механічних транспортних засобів одночасно тощо.

Також в армії загарбників заборонено перевозити особовий склад у кузові автомобіля-самоскида, поза кабіною автомобіля-цистерни, поза кабіною трактора, на вантажному причепі.

Британська розвідка спрогнозувала ймовірні втрати армії РФ в найближчі місяці

субота, 4 травень 2024, 13:41

У найближчі два місяці в російській армії зростуть втрати на війні проти України. Про це йдеться в новому звіті міністерства оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Розвідники звернули увагу, що середньодобова кількість втрат росіян убити...

Масована атака "Шахедів" на Харків: У місті спалахнули відразу три пожежі (фото)

субота, 4 травень 2024, 12:59

У ніч на 4 травня російські загарбники здійснили масовану атаку дронів на Харків. За попередніми даними, постраждали чотири особи, серед них – одна дитина. Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України (ДСНС), передають Патріоти Укр...