"Медведєв - без шансів": Буданов назвав ймовірних наступників Путіна

Керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов назвав прізвища двох кандидатів, які можуть боротися за владу в Росії після усунення кремлівського диктатора Володимира Путіна. Проте, за його словами, колишній президент і чинний заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв не зможе претендувати на крісло російського лідера, передають Патріоти України.

Зокрема, одним з кандидатів може стати син Миколи Патрушева – Дмитро Патрушев, який зараз є міністром сільського господарства.

"Медведєв – без шансів. А щодо сина Патрушева, то його хоче бачити президентом перш за все його батько. Це найголовніший, хто хоче цього. Чи є в Патрушева шанси? Гіпотетично є. Але він там не один", – сказав очільник української розвідки.

Він додав, що у кріслі президента РФ бачить себе і перший заступник керівника Адміністрації президента Сергій Кирієнко, який допомагав Путіну провести окупацію українських територій.

"Він бачить якраз себе наступником при такому більш-менш мирному трансфері влади", – пояснив Буданов. Крім того, глава ГУР розповів, як Путін живе після анексії. "Він не змінився абсолютно, це ж хвора свідомість. Продовжує собі існувати якийсь умовний Путін", – резюмував він.

"Це має бути не наша ініціатива": Сікорський заявив, що Польща таки може повернути українських чоловіків

неділя, 28 квітень 2024, 14:42

Польща може повернути українських чоловіків призовного віку, якщо буде така ініціатива з боку влади України. Про це сказав міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський в інтерв'ю TVN24, передають Патріоти України. Польський міністр вважає, що у...

Не через те, що бояться терактів: Британська розвідка проаналізувала, чому РФ другий рік поспіль скасовує "Безсмертний полк" до 9 травня

неділя, 28 квітень 2024, 14:30

Російська влада другий рік поспіль скасувала проведення традиційної ходи "Безсмертний полк" на 9 травня через страх виникнення надзвичайних ситуацій і прояву невдоволення населення через війну в Україні. Про це йдеться у звіті міністерства оборони Вели...