Мер міста Южне спростував фейк Міноборони Росії про "досягнення" окупантів на Одещині

Інформація російських окупантів про знищення українського літака в небі над Одеською областю є фейком. Про це заявив мер міста Южне Володимир Новацький у своєму зверненні до містян, передають Патріоти України.

Він зазначив, що заява противника про збитий український літак над смт Нові Біляри (Одеська обл.) не відповідає дійсності. "Це все - фейк, це неправда", - сказав Новацький, попросивши людей не реагувати на подібні вкидання і користуватися тільки перевіреними джерелами інформації, зокрема, Одеської обласної військової адміністрації.

За його словами, минула доба пройшла спокійно, місто функціонує в штатному режимі. Напередодні Міноборони РФ заявило, що в небі над Одеською областю, в районі вищеназваного селища, російська ППО нібито "збила" український літак МіГ-29.

У Кобзона будуть гості? У Запорізькій області підірвали "депутата"-єдинороса

вівторок, 16 квітень 2024, 17:30

На тимчасово окупованій території Запорізької області підірвали "депутата"-єдинороса, передають Патріоти України. Як повідомив гауляйтер Володимир Рогов у Telegram, 16 квітня у Мелітопольському районі на Запоріжжі підірвали "депутата" Акимівської окруж...

У Брянську вночі знеструмили військові об’єкти росіян: У ГУР розкрили подробиці

вівторок, 16 квітень 2024, 17:22

У ніч на 16 квітня в російському Брянську вдалося знеструмити декілька військових та промислових обʼєктів РФ, передають Патріоти України. Деталі: Зокрема, внаслідок знищення трансформатора на електропідстанції потужністю 110 кВт без електроживлення зал...