"Мій брат і сестра пережили пекло": Адвокат Масі Найєм після втрати ока на війні та трьох місяців у лікарні розповів про ще одну операцію

Адвокат Масі Найєм після втрати ока на війні та трьох місяців у лікарні розповів про ще одну операцію. Бійця 26 серпня виписали з лікарні. Про це Масі Найєм написав у Facebook, передають Патріоти України.

"Сьогодні (26 серпня - ред.) о 18:34 мене виписали з лікарні. Я там пробув від 5 червня, тобто два місяці і 21 день. Було боляче, але цікаво. Далі - наступна операція, остання. Скоро.

Багато є що сказати. Але обмежусь головним.

1. Дякую лікарям. Вони бачать поранених щодня, рятують їх. Жити із цим дуже важко. Лікарі ще сильніші за військових, мені здається. Я вам дякую. Не пишу слова "дуже", бо його недостатньо. Дякую своїм життям.

2. Мій брат і сестра пережили ад. Рідні поранених - ось кому важче за поранених. Дякую вам, я щодня дякую подумки...

3. Мій друг Сашко. Йому вже трішки легше, хоча для повного відновлення треба ще час. Війна внесла жахливі корективи в наші плани святкувати літо в Криму. Але вірю в кращий час, коли ми все ж таки всі разом будемо там. Живі і здорові.

4. Мої побратими ще на війні. Зараз дуже важка робота і хочу, щоб перемога в їх задачі прийшла повноцінна. Хочу, щоб вони виконали найважливішу задачу - повернулись живими. Я чекаю на вас", - написав він.

Масі Найєм зазначив, що втратив запахи, око і свободу сідати в авто і їхати, коли і куди хочеться. Але, як зазначив воїн, комплекс жертви він приміряти встигне завжди, а тому всі ці втрати спише на вартість кращого життя.

"Ці всі новини змінюють відношення до нього (життя - ред.), і я впевнений, що на краще. Взагалі це свято - залишитись живим на війні. Дуже дякую своїм друзям і суспільству за турботу і підтримку. Так ми сильніше і саме тому я повернусь на наш захист. На фото - моя нова футболка від брата. Вона мені дуже подобається. Наче символ мого позивного Guns", - резюмував він.

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...