Міноборони України відреагувало на указ Путіна про збільшення армії РФ до 2 000 000 вояків

За даними МОУ, від початку повномасштабної війни Росія вже втратила загалом близько 45 850 своїх військових вбитими, а відповідно до просійських інсайдів їх кількість перевищила 64 000. І це без врахування поранених.


У Міністерстві оборони України відреагували на указ президента РФ Володимира Путіна про збільшення армії держави-агресора. Радять закупити більше мішків для трупів, передають Патріоти України.

У відомстві вказали, що Росія планує збільшити чисельність особового складу своїх збройних сил до 2 млн осіб. Водночас там висміяли це рішення, заявивши, що для виконання указу Путіна Міноборони РФ "тепер має закупити 2 мільйони мішків для трупів".

Окрім цього, у МОУ не залишили без уваги цинічне привітання лідера білоруського режиму Олександра Лукашенка з Днем Незалежності. "Диктатор привітав Україну і побажав мирного неба. У "подарунок" з Білорусі по Україні знову були випущені ракети. Бажаємо Лукашенку такого ж мирного неба і возз’єднання з його добрими друзями Хусейном і Каддафі", - наголосили у відомстві.


Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...