Мінус "пташка": На Херсонщині збили російський гелікоптер

Збройні сили України демілітаризували черговий російський гелікоптер у Херсонській області. Ворожу ціль ліквідували в той час, як РФ масово обстрілювала ракетами українські міста. Так звану "гордість" ВПК РФ приземлили воїни зенітного ракетного підрозділу. Про це повідомляє повітряне командування "Південь" у Facebook, передають Патріоти України.

У ЗСУ зазначили, що українські воїни, крім гелікоптера, також знищили на півдні нашої країни 12 російських ракет, які були випущені з літаків-ракетоносців стратегічної авіації Ту-95 та Ту-160 з півночі Каспійського моря та Ростовської області.

"Силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування "Південь" знищено 10 ракет над Миколаївщиною, 2 – над Одеською областю. На Херсонщині збито черговий ударний ворожий гелікоптер Ка-52", – повідомили у ПК "Південь". У командуванні Повітряних сил ЗСУ зазначили, що приземлили Ка-52 воїни зенітного ракетного підрозділу повітряного командування "Центр". Ціль була демілітаризована о 8:20 ранку.

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...