Мінусують одне одного: У Маріуполі росіяни влаштували "полювання" на бурятів

У тимчасово окупованому Маріуполі буряти застрелили росіянина. Тепер у місті розпочалася "глобальна стрілянина" та "полювання" одних окупантів на інших. За словами радника мера Маріуполя Петра Андрющенка, інцидент стався в Кальміуському районі міста, передають Патріоти України.

"Ніколи не було і от знов. В Маріуполі буряти (або хтось інший з русні, дуже схожий на типом) застрелили іншого росіянина. Кальміуський район. Тепер глобальна стрілянина зі стрілкової зброї, купа "бурятів" намагається втекти хто куди. Їх переслідує купа росіян в формі", – написав він.

За словами Андрющенка, ймовірною причиною розбірок став алкоголь. При цьому він зазначив, що через цей інцидент небезпека для цивільних стрімко зросла. "Хоча безпека та Маріуполь в окупації – давно взаємовиключні поняття", – резюмував він.

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...

"Загроза для життя й здоров'я": В угрупованні військ Хортиця розповіли про причини відходу з Бердичів

понеділок, 29 квітень 2024, 20:14

Сили оборони відійшли з Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки на більш підготовлені та захищені позиції, щоб уберегти особовий склад. Про це повідомив спікер ОСУВ Хортиця Назар Волошин у коментарі "Донбас Реалії", передають Патріоти України. За його сл...