Місцеві побачили дим над аеродромом: В окупованому Мелітополі пролунав вибух (фото)

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області опівдні 31 липня пролунав потужний вибух. Очевидці в мережі повідомляють про те, що над аеродромом, на якому після ударів ЗСУ окупанти намагаються відбудувати злітну смугу, здіймається дим. Аеродром росіяни використовували як командний пункт та базу для своїх літаків та вертольотів. Про це пише місцеве видання "Ріа Мелітополь", передають Патріоти України.

"Близько опівдні жителів Мелітополя налякав вибух. Його чули практично в кожному районі міста та сусідніх прилеглих селах. За повідомленням городян, після вибуху з боку аеродрому люди спостерігали дим. Очевидці опублікували відповідні фото прильотів у соцмережах", - зазначають журналісти.

"ЗСУ вже не раз вдарили по тимчасово окупованому російськими військами аеродрому в Мелітополі. Який ворог використав як командний пункт і базу для літаків і вертольотів. Окупанти не впадають у відчай і відбудовують злітну смугу для своїх потреб", - нагадали в "Ріа Мелітополь".

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...