"Сюрприз" для окупантів: Момент вибуху БПЛА в Москві потрапив на трансляцію чемпіонату РФ із веслування


Момент вибуху БПЛА, який стався в Москві в п’ятницю, 11 серпня, потрапив на трансляцію чемпіонату РФ з веслування. На відео видно як поблизу місця проведення змагань відбувається вибух, передають Патріоти України.

У п’ятницю, 11 серпня, над аеропортом Внуково закрили повітряний простір через БПЛА, у Москві прогриміли вибухи. Мер Москви Сергій Собянін заявив у Telegram, що в Москві в районі Карамишевської набережної на заході Москви нібито було збито безпілотник.

У четвер, 10 серпня, в аеропортах Внуково та Домодєдово запроваджували обмеження на польоти, затримали десятки рейсів, раніше повідомлялося про вибухи поблизу населеного пункту Домодєдово.

Водночас у Telegram-каналах повідомляли, що в аеропортах запроваджували план Ковер, його запроваджують у разі виявлення в небі непізнаних повітряних суден або інших об'єктів, що можуть становити небезпеку.

У свою чергу мер Москви Сергій Собянін заявив, що близько четвертої години ранку, ППО збило два ударні БПЛА, що летіли у бік міста. Нібито один у Калузькій області, інший у районі ЦКАД.

У Малі повстанці знищили колонну ЧВК Вагнер. Смерть карателя прийняв відомий рашистський пропагандист, що сіяв ненависть до українців

неділя, 28 липень 2024, 8:40

"Кращі солдати Росії" наразі ганебно тікають від "купки дикунів", відступаючи вглиб країни разом з військами місцевої хунти, котрим мали показати як треба по-справжньому воювати. Під час удару повстанцями-туарегами по колоні приватної військової кампан...