"Ми як люди не існуємо": Найманець ПВК "Вагнер" розповів про умови участі в війні та розмріявся про майбутнє "воскресіння" (відео)

Найманці російської приватної військової компанії "Вагнер" зізнаються, що, перебуваючи в її лавах, перестають існувати як люди. Їхня місія, зокрема й у війні проти України, - виконати завдання, після чого вони нібито "воскресають", передають Патріоти України.

Про такі умови участі в ПВК розповів один із "вагнерівців". Відео опублікувала волонтерська спільнота InformNapalm у Telegram-каналі. На кадрах бойовик, приховуючи обличчя за балаклавою, говорить, що підписуючи контракт із ПВК "Вагнер", найманці позбавляються усього. "Імен, старого життя, всього. В принципі, у нас залишаються тільки позивні, які нам усім придані", – заявив він.Водночас він додав, мовляв, після того, як "вагнерівцям" щастить повернутися додому живими й неушкодженими, вони "воскресають". "Ми як люди не існуємо, ми в небесах. Своє завдання ми виконаємо і коли вирушимо додому, просто воскреснемо", – запевнив найманець.

У мережі лише пожартували з висловлювань "zомбі-вагнерОВЕЦя". "Ми лішаємся всєго... дажє імьон...а дома – воскрєснєм"... Але це не точно. Здається, вже близько 2000 років ніхто не воскресав. Тому без варіантів, просто "лішаются всєго" без додаткових опцій на воскресіння", – прокоментували в InformNapalm.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...