"Ми хочемо дуже динамічних і драйвових відносин": Кулеба розповів про свої очікування від нової адміністрації Байдена

Дмитро Кулеба розповів, що Україна прагне дуже динамічних і драйвових відносин з США.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявляє, що Україна чекає від нової адміністрації Джо Байдена після його інавгурації на посаду президента США "рок-н-ролу". Про це Кулеба заявив в інтерв'ю, передають Патріоти України.

"Ми очікуємо рок-н-ролу. Ми хочемо дуже динамічних і драйвових відносин зі Сполученими Штатами. Америка й Україна є стратегічними партнерами. Це офіційно і фактично так. Тому нам потрібно додавати ще більше звуку до цієї пісні стратегічного партнерства. У нас є безпека. Це стовідсотковий пріоритет. У нас є трансформація України. Це те, де США можуть нам серйозно допомогти у зміцненні країни зсередини", - наголосив Кулеба.

Ще одним пріоритетом розвитку відносин зі США глава МЗС назвав реалізацію реформ. "І третє питання - це наші відносини в економічній сфері - інвестиції в Україну, торгівля на світових ринках. Тому за цими трьома напрямами ми будемо пріоритетно працювати. Лише цим наші відносини не вичерпуються. Там величезний обсяг. Але ви запитали про три пріоритети, тому це вони", - додав міністр закордонних справ.

Амбітний експеримент: В Україні на полі бою випробовують нові американські технології, - The New York Times

понеділок, 29 квітень 2024, 13:30

Війна в Україні, на думку багатьох американських посадовців, стала "випробувальним полігоном" для низки військових технологій, які швидко розвиваються. Про це йдеться у статті The New York Times, яку опублікували 23 квітня, передають Патріоти України. ...

“Це нам зв’язує руки": Боєць "Азову" розповів про критичні проблеми українського війська

понеділок, 29 квітень 2024, 13:22

У Збройних силах України часто бувають ситуації, коли зброя є, а снарядів до неї немає, і навпаки. А деякі командири віддають нелогічні накази. Це все "зав'язує" руки бійцям та заважає результативно воювати. Про це боєць 12-ї бригади Національної гвард...