"Ми очікуємо": У ЗСУ розсекретили злочинні наміри окупантів перед Різдвом

Російські окупаційні війська можуть обстріляти Україну перед Різдвом за Юліанським календарем, 6-7 січня. Про це повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі "24 каналу", передають Патріоти України.

За його словами, українські військові готові відбивати атаки ворога."Ми очікуємо, ми готуємось. Ви ж бачите, що три дні поспіль йдуть атаки. Як вони (росіяни - ред.) собі там спланували поки що ми не знаємо. Нам треба просто готуватися до цього і тримати порох сухим, як то кажуть, ракети, щоб були зарядженими, а люди готовими", - сказав Ігнат.

Речник Повітряних сил ЗСУ наголосив, що росіяни не змінили своїх загарбницьких намірів щодо України і зараз йдеться про їхнє виживання "Питання йде про їхнє виживання - не про наше, а про їхнє. Ми будемо готуватися, відбивати всі загрози", - додав Ігнат.

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...