"Ми розуміємо задуми ворога": Секретар РНБО зробив заяву щодо наступу росіян із території Білорусі

Україна робить все для того, щоб убезпечити кордон від можливого вторгнення російських військ з території Білорусі. Про це повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов в ефірі інформаційного телемарафону, передають Патріоти України.

Він розповів, що сьогодні відбулося 27-е засідання Ставки верховного головнокомандувача, де розглядалися нагальні питання, у тому числі, й питання щодо ймовірності наступу на Україну з території Білорусі. За його словами, щодо цього питання доповідав керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов.

"Ми розуміємо, що відбувається і на Херсонському напрямку, і що відбувається на території окупованої Росією Білорусі. Ми розуміємо замисли ворога. Відповідні рішення будуть ухвалюватися для того, щоб убезпечити нашу ситуацію від тих загроз, які можуть бути з боку РФ", – сказав Данілов.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...