"Ми уже під Києвом були": Прихильник Росії на Луганщині поскаржився на потужність ЗСУ і проблеми в армії Путіна. Перехоплення

Росія готувала населення тимчасово окупованої Луганщини до війни ще задовго до повномасштабного вторгнення, хоча люди не хотіли нічого змінювати. Однак армія держави-агресора у будь-якому разі не здатна перемогти Україну на полі бою через внутріші проблеми у Росії, передають Патріоти України.

Про це говорив цивільний житель тимчасово окупованої Луганщини у розмові, перехопленій Головним управлінням розвідки. Він переконаний, що армія Росії надто слабка і має малий мобілізаційний ресурс.

"Сил не вистачає, розумієш, тут у Москві проблеми", – зазначив він. Колаборант додав, що георгіївську стрічку – "наше знамя" – на захоплених агресором територіях області було піднято ще 2012 року: "ми знали, що буде війна".

"Проблема тут тому, що на полі бою ми не можемо їх перемогти як би це не здавалося ... у них мобілізаційний ресурс набагато більший, ніж у нас", – скаржився пособник окупантів. Також він висловив переконання, що причина невдач армії РФ на фронті не в недолугості путінської армії, а в тому, що їй просто хтось заважає.

"Розумієш, всі наші успіхи на фронті якісь абрамовичі відразу мінімізують, ми вже під Києвом були", – зазначив зрадник. "Коротше, треба гасла піднімати "За батьківщину", що ви там що робите, що ви там батькывщину звільняєте, розумієш. А це гасло у нас тут на адміністративному ресурсі не звучить. У нас Путін тільки казав, що маємо батьківщину, так? Але він поки теж не може прямо сказати, тому що він отримає контрудар від 5-ї колони", – марив окупант.

Врешті він видав порцію маячні у стилі російської пропаганди, заявивши, що війна в Україні йде за планом США, метою яких є розділення і знищення Російської Федерації.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...