"Ми ж попереджали": Лавров вперше публічно назвав вторгнення російської армії на територію України "війною" (відео)

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров під час прес-конференції 1 грудня висловився про причини військового вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України.

"З Україною ми ж не просто ось встали, бо нам не сподобався Зеленський, бо він "перестав грати у КВК і театр утримувати, цей 'Квартал-95', і ми на Україну війною пішли. Це ж не так просто все. Ми їх довгі, довгі роки попереджали. Про ініціативи, посередництво, поступки не знаю. Ми хочемо спершу зрозуміти, що хтось хоче запропонувати", — каже глава російського МЗС.

Раніше до мережі також потрапило відео, на якому Сергій Лавров аргументував необхідність ракетних ударів по інфраструктурі України. За його словами, українські цивільні підприємства "допомагають убивати росіян".

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...