"Ми знаємо, що означає захищати свій дім від зла": Солдати ЦАХАЛ потужно звернулися до українців (відео)

Солдати резерву Армії оборони Ізраїлю записали звернення до українців зі словами подяки, солідарності та підтримки. Вони зазначили, що два наші народи сьогодні розуміють одне одного, як ніхто інший, передають Патріоти України.

Відповідне відео опублікували Telegram-канали. Бійці висловили вдячність за теплі слова підтримки.

"Хто, як не ми з вами, знаємо, що значить захищати свій дім від абсолютного зла", – зазначили бійці. Його джерелом є злочинні режими, з якими борються Україна та Ізраїль, переконані військові. Вони висловили впевненість, що наша держава переможе у своїй війні, так само, як і вони – у своїй.

Бійці завершили звернення українським гаслом "Слава Україні! Героям Слава!", після чого івритом додали "Народ Ізраїлю живий!".


Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...