"Ми знову чуємо прізвища": ФСБ може здійснити палацовий переворот у Росії, - Жданов

Війна між ФСБ та Міноборони в Росії не закінчилася. Поява Путіна у госпіталі у супроводі Шойгу може бути монтажем. Про це ТСН.ua розповів військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

Днями Путін разом із своїм міністром оборони Шойгу показово під телевізійні камери відвідали військовий шпиталь у Москві, де начебто поспілкувалися з російськими військовими, пораненими на війні проти Україні. До цього Путін уникав будь-яких публічних підтверджень, що російські війська несуть катастрофічні втрати у війні, створюючи міф про "непереможність" та "безсмертність" російської армії, незважаючи на втрати 30 тис. вбитими.

Проте, щодо візиту Путіна до шпиталю, з'являється все більше інформації про те, що це були начебто актори, але аж ніяк не справжні поранені військові. За словами військового експерта Олега Жданова, є навіть неперевірена інформація, яка надходить від джерел того ж ФСБ, що цей візит – це чергова "консерва" від Путіна.

"Чому? Тому що вони стверджують, що Путін не відвідував жодних шпиталів, а це був або монтаж, або двійник. Швидше за все монтаж. Ці "консерви" вони підготували, як кажуть ці канали ФСБ, на період хвороби Путіна, щоб показати начебто його активну діяльність", - каже ТСН.ua Олег Жданов.

Проте, чи означає поява Путіна у супроводі Шойгу у цьому ролику, навіть якщо це монтаж, що у боротьбі між ФСБ та Міноборони перемогла саме військова вертикаль? Військовий експерт Олег Жданов каже, що у військовому блоці Міноборони продовжується полювання на відьом і чистки рядів генералітету.

"Ми знову чуємо прізвища генералів, яких відсторонюють і знімають із посад за провал операції, і постійно призначають нових очільників на посади командармів, або призначають генералів, які керують тою чи іншою ділянкою фронту в Україні. До речі зараз ситуація реально дуже нагадує березень 1945 року, коли Гітлер почав міняти своїх фельдмаршалів, щоб покращити ситуацію на фронті. Подивимося. Але ФСБ, на мій погляд, - це буде та структура, яка може реально здійснити палацовий переворот у РФ, але ніяк не військові" – підсумовує Олег Жданов.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...