На Донбасі точиться жорстокий бій під Пісками, в українських військових є втрати

Артилерія ЗСУ почала відповідати тільки через годину після початку обстрілу.​

У вівторок, 10 березня, на Донбасі під Пісками і Авдіївкою бойовики «ДНР» обстрілюють українські позиції з 120-122 мм мінометів і гаубиць. Українські бійці зазнають втрат, повідомляють Патріоти України.

За день до цього безпілотник окупантів скинув гранати на машину військових медиків. Як повідомляє журналіст Юрій Бутусов, о 9:44 була підбита вантажівка ГАЗ-66 ЗСУ. За його інформацією, є поранені в батальйоні розвідки.

«Президент стурбований тим, як скоротити втрати - і замість того, щоб з цією метою проводити реформи в армії, робити її професійною, президент домагається скорочення активності наших підрозділів. А кров не перестає литися», - зазначає Юрій Бутусов.

Журналіст Андрій Цаплієнко також повідомляє про бій у Пісках і зазначає в своєму Telegram-каналі, що артилерія ЗСУ почала відповідати тільки через годину після початку обстрілу.

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...