"На фронті все стабільно": Стремоусов зганьбився мапою, на якій окупанти "захопили Київ і підходять до Полтави"

Колаборант Кирило Стремоусов, призначений окупантами "заступником голови" окупаційної адміністрації окупованої частини Херсонщини, зганьбився з картою бойових дій в Україні. На ній окупанти привласнили Київську, Сумську та Чернігівську області, а також "підходять до Полтави", передають Патріоти України.

Своє "заспокійливе" відеозвернення Стрємоусов опублікував у своєму Telegram увечері 23 жовтня. Він наголосив, що на фронті на Херсонському напрямку "все стабільно", окупанти нібито відбивають усі атаки "укронацистів".

"Все буде добре! Без паніки!" – заявив колаборант, додавши, що захищає "свою руську землю". Також Стрємоусов видав, що відбувається у його хворобливій уяві, "анонсувавши", що незабаром будуть "звільнені" також Миколаївська, Одеська та Дніпропетровська області.

Нагадаємо: раніше Стремоусов виклав фотографію себе ж зі зброєю, прифотошопивши позаду покажчик "Київ". Черговий "шедевр" зрадник супроводжував підписом "фото з передової".

Черговий прояв неадекватності Стрємоусова українці зустріли знущаннями та глузуваннями. Вони дали зраднику низку важливих порад, насамперед – "не пити таблетки разом із горілкою". Після цього колаборант закрив коментарі до свого "героїчного" фото

Що не посилить держбюджет та волонтери: Данія закупить для України зброю у українських виробників

неділя, 28 квітень 2024, 8:15

В умовах, коли європейське ВПК лише поновлює свою міць часів Холодної війни і європейці закуповують зброю для ЗСУ по всьому світові, спрямовані таким чином кошти можуть дати мільярдні поставки. Зазначається, що документ фіксує намір посилити пряму фіна...