На Харківщині знайшли 13 мішків із секретними документами окупантів, - голова ОВА

На Харківщині, у Балаклії, знайдено 13 мішків із секретними документами окупантів. Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов під час телемарафону прокоментував ситуацію, передають Патріоти України.

"Всі такі знахідки ми фіксуємо, передаємо нашим правоохоронним органам, а вони вже фіксують їх на рівні міжнародних організацій. За цими документами дійсно будуть зроблені висновки про злочини, які відбувалися на нашій території. І це не були якісь навчання. Це була спрямована військова агресія РФ щодо українського народу", - зазначив Синєгубов.

Які саме документи містяться у 13 мішках - голова Харківської ОВА не сказав, поки триває слідство. Він додав, що окупанти під тиском ЗСУ тікали зі своїх позицій, залишаючи абсолютно все: техніку, особисті речі, зокрема й мішки із таємними паперами.

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...