На Херсонщині вдалося деокупувати низку населених пунктів, - Міноборони України

На Херсонщині наші захисники мають частковий успіх. Зокрема Збройним Силам України вдалося звільнити декілька населених пунктів. Про це в ефірі єдиного національного марафону повідомив речник Міністерства оборони Олександр Мотузяник, передають Патріоти України.

Але кількість звільнених населених пунктів він не назвав. Він заявив, що не буде повідомляти жодних подробиць. Мотузяник запевнив, що успіх є, але докладніше про це зможуть говорити тоді, коли прийде час. "Я не буду говорити кількість, але низку населених пунктів завдяки активним і рішучим діям підрозділів української армії нам вдалося деокупувати", – заявив він.

Зв'язку з військовими на Херсонщині немає

Раніше Мотузяник зауважив, що не потрібно говорити про масштабний контрнаступ, оскільки ситуація в регіоні напружена та непроста. Він пояснив, що деякі підрозділи ЗСУ здійснили успішні контрнаступальні дії, але окупанти міцно вгризлися зубами й намагаються втримати захоплені території. Зокрема нещодавно відімкнули мобільний зв’язок в регіоні, через що в українських воїнів немає зв'язку. Також окупанти вибудували другу й третю лінію оборони.

Також російські загарбники підірвали міст в селі Давидів Брід, щоб завадити контрнаступу українських військових. Як пояснив радник глави МВС Віктор Андрусів, це село має стратегічно важливе значення, адже розташоване на дорозі Т2207, яка веде до Нової Каховки.

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...