На кожного можна щось знайти? У НАБУ розповіли про розслідування проти мера Черкас

Автомобіль Lexus LX 570 2012 року випуску був записаний на матір Анатолія Бондаренка.

Анатолій Бондаренко. Фото: Слово і діло.

Національне антикорупційне бюро України веде розслідування проти мера Черкас Анатолія Бондаренка, яке стосується недостовірних даних в деклараціях. Йдеться про декларації за 2016 і 2017 роки, повідомляють Патріоти України із посиланням на прес-службу НАБУ.

"Детективи Національного бюро здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом ймовірного подання черкаським міським головою завідомо недостовірних відомостей у декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбаченої Законом України "Про запобігання корупції", за 2016 і 2017 роки", – зазначили в бюро.

Органи прокуратури поки не повідомляли про підозру Бондаренку. Як повідомлялося, НАБУ підготувало підозру меру Черкас Анатолію Бондаренку щодо недостовірної інформації в декларації. Йшлося про автомобіль Lexus LX 570 2012 року випуску, який був записаний на матір мера. Документ був на узгодженні в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...