На новорічному виступі за спиною Путіна стояли ряджені ефесбешники, - полковник СБУ


Народний депутат України, секретар комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, полковник СБУ Роман Костенко вважає, що новорічний виступ Путіна - це клоунада часів Радянського Союзу. Таку думку він висловив в етері програми "Вердикт з Сергієм Руденком" на телеканалі "Еспресо", передають Патріоти України.

"Примітивний лідер Путін розповідає своїй примітивній аудиторії. У Росії є частина людей, яка все розуміє, але боїться. Основна маса росіян - це 70-80% підтримують вторгнення Росії в Україну. Новорічний виступ Путіна - це клоунада 1950-1960 років часів Радянського Союзу. Путін - це людина, яка жодного разу не була на фронті. Яка розпочала найкривавішу війну сучасній історії. Ця війна вбила сотню тисяч його співгромадян незрозуміло навіщо. Ця людина розповідає про якісь перемоги, яких по факту немає. Путін розповідає про нові території, які вони не змогли взяти шляхом своєї масовості та своєї безжальності", - підкреслив Костенко.

Полковник СБУ також додав, що окупанти захопили українців, яких зараз утримують у полоні. "Все це Путін намагається пояснити своїм громадянам. Пояснити, що вони повертають російський суверенітет. Кому потрібна та Росія! Її взагалі скоро не буде. Це будуть країни зі своїми власними суверенітетами. Все, що Путін зараз розповідає - це агонія, він намагається пояснити свої програші. Вже всі експерти визнали, що тло, на якому стоїть Путін - це не солдати, які брали участь у війні в Україні, це ряджені ефесбешніки. Тому, що Путін боїться реальних солдатів, які пришли з війни й стали б у нього за спиною. Він завжди обманює російський народ", - додав Костенко.

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...