На Шольця впливають дві сили: Арестович сказав, чому Німеччина не передає Україні важку зброю

Небажання канцлера Німеччини Олафа Шольца відправляти військову допомогу Україні, яка протистоїть переважній армії Росії, пояснюється тим, що голова Бундестагу коливається під впливом двох політичних сил ФРН. Політик буквально зайняв позицію "маятника" і ніяк не може визначитися, яку позицію йому слід зайняти, передають Патріоти України.

Про це розповів радник глави офісу президента ОлексійАрестович в інтерв'ю російському опозиційному журналісту Марку Фейгіну. Глава німецького уряду затягує процес постачання України зброєю, воліючи перераховувати Києву фінансові кошти (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку для кінця).

"Але гроші не воюють, ось у чому справа. Воюють тільки зброя та техніка. Але зброї немає, бо на Шольця діють дві суперечливі сили. Одні кажуть: "впрягаймось на повну і зупиняти Російську Федерацію", інші стверджують, що не всі так просто і Росія особливий випадок, у Німеччини з РФ десятки років були вибудовані тісні економічні відносини, тому необхідно стримувати баланс навіть за умов військової напруги", – зазначив військовий експерт.

Арестович додав, що самі німці з великим негативом ставляться до такої невизначеності свого канцлера та переживають як мінімум незручність перед українським народом. Однак поки що Шольца турбують не так втрати політичного рейтингу, як внутрішні коливання.

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...