На Запоріжжі студентка-юристка "очолила" проросійське видання (фото)

На Запоріжжі, у Бердянського районі, який тимчасово захоплений окупантами, 20-річна студентка юридичного факультету одного з вишів добровільно пішла на співпрацю з ворогом. Колаборантка очолила в смт Чернігівці проросійську молодіжну структуру. Про це повідомляє Запорізька обласна прокуратура, передають Патріоти України.

Студентка організовувала пропагандистські акції на підтримку окупаційної влади, до яких залучала місцеву молодь. Активно брала участь у публічних заходах, присвячених святкуванням державних свят країни-агресорки.

"За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури мешканці Чернігівської ОТГ повідомлено про підозру у колабораційній діяльності (ч. 5, ч. 6 ст. 111-1 КК України)", - йдеться у повідомленні прокуратури.

У травні 2022 року колаборантку призначили головною редакторкою місцевої газети. На цій посаді вона популяризувала незаконні органи влади окупованої Чернігівки. У своїх публікаціях дівчина усіляко підтримувала окупаційну владу та закликала мешканців району до її визнання.

"З жовтня 2022 року підозрювана добровільно зайняла посаду начальника "відділу з взаємодії з населенням та громадськістю", створеного у структурі так званої "Військово-цивільної адміністрації смт. Чернігівка", - йдеться у повідомленні.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...