Наче його хтось питав: Медвєдєв "порадив" Маску "зав’язувати" зі Starlink в Україні

Мєдвєдєв вирішив привітати Ілона Маска з покупкою соціальної мережі Twitter. Однак теми Starlink в Україні оминути росіянин ніяк не зміг, зазначають Патріоти України.

Що там знову видав Мєдвєдєв

Дмітрій Мєдвєдєв оцінив нову стратегію Ілона Маска щодо подальшої політики Twitter, яка напередодні отримала неоднозначну реакцію. Але затятий українофоб і тут не міг не згадати нашу країну.

"Удачі Ілону Маску в подоланні політичної упередженості та ідеологічного диктату в Twitter. І кинути той бізнес Starlink в Україні", – написав Мєдвєдєв.

Варто зазначити, що Ілон Маск поки на цей твіт не відповів. Однак напередодні бізнесмен вдало потролив Мєдвєдєва. Росіянин саркастично відреагував на відставку Ліз Трасс з посади прем'єр-міністра Великої Британії. У відповідь на це Ілон Маск спитав у Дмітрія Мєдвєдєва, як у росіян справи у Бахмуті, який ті намагаються захопити усіма силами. Росіянин не знайшов нічого кращого, ніж видати абсурдну річ про "зустріч після перемоги у Москві".

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...

Захарова пожалілася на "ворожі дії" країн Балтії та пригрозила "асиметричними заходами"

неділя, 5 травень 2024, 23:39

Представниця МЗС РФ Марія Захарова заявила, що Москва планує запровадити економічні та транзитні санкції щодо Латвії, Литви та Естонії за «ворожі дії» щодо Росії. Про це повідомляє The Moscow Times, передають Патріоти України. «На ворожі дії прибалтів ...