Надії Кремля не виправдалися: Мелоні заявила, що Італія не піддасться шантажу Путіна і залишиться партнером України

Прем'єр-міністерка Італії Джорджія Мелоні заявила, що не має наміру піддаватися економічному та ядерному шантажу Кремля. Рим залишиться надійним партнером Києва, оскільки мужність та знедоленість українського народу не перестає захоплювати європейських партнерів, передають Патріоти України.

Політик зауважила, що така позиція Італії зберігає насамперед і її національні інтереси. "Свобода має свою ціну, і сьогодні українці платять її. Якщо ми почнемо слідувати вимагати Путіна, це не тільки не вирішить, а й посилить ситуацію зрештою", – наголосила вона.

Мелоні закликала уряд та італійський народ не турбуватися тим, що Москва виконає свої погрози та припинить постачати енергетичні ресурси в період холодів європейським країнам. "Наша країна завдяки своїм фізико-географічним характеристикам може більше інвестувати у відновлювані джерела енергії, тим самим знижуючи свою залежність від інших країн", - зазначила прем'єрка.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...