"Нам пощастило": Жителі зруйнованих ракетою будинків у Запоріжжі розповіли, як їм вдалося вижити

У Запоріжжі пізно ввечері 22 березня закінчили пошуково-рятувальні роботи у житлових будинках, у які влучила російська ракета. Одну жінку не вдалося врятувати після отриманих нею травм - ракета влучила саме у її квартиру. Постраждали 34 людини, серед них - троє дітей, передають Патріоти України.

Мешканці двох будинків, пошкоджених ракетою російських окупантів, розповіли, як їм вдалося вижити. Багатьох із них врятувало диво, йдеться у сюжеті ТСН.

Житель постраждалого будинку Сергій розповів, що у нього порізи по всьому тілу. Одразу після удару він швидко схопив дитину і вибіг з квартири.

"На тілі, і на ногах, і на руці (порізи – ред.). Позашивали вже все, все нормально. Живий! Щойно прилетіло, схопив дитину і біг, коли все на голову сипалося", – згадує він. Ще одна жителька будинку, куди влучила ракета, Марія розповідає, що її оселя розтрощена, всюди по квартирі лежать осколки.

"Нам пощастило. Ми з дітками за пів години вийшли просто погуляти. Як кажуть, Бог відвів. Просто все труситься", – сказала жінка.

Сусідка Марії у момент влучання ракети ховалася з дітьми в автомобілі, вони саме робили шкільну контрольну, коли їх засипало уламками. Жінка переконана, що для них все могло б бути набагато гірше, але їх захистила машина.

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...

"Звісно, що це комбо": У Повітряних силах назвали "вендетою" збиття Ту-22 у Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:42

У Повітряних силах ЗСУ назвали збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 у Ставропольському краї своєрідною "вендетою" за масовану атаку по Україні в ніч проти 19 квітня, передають Патріоти України. з посиланням на речника Повітряних сил ЗСУ Іллю Євл...