"Насколько я знаю, ты моложе": Бійчиня ЗСУ принизила Кадирова, порівнявши його та свою фізичну форму (відео)

Військовослужбовця Збройних сил України Лариса Філінська дала їдку відповідь ватажку Чечні Рамзану Кадиров за його фізкультурний виступ під час прямої лінії. Після спілкування з пресою "головний жебрак Росії" вирішив продемонструвати свою "неймовірну фізичну форму", здійснивши "35 віджимань", передають Патріоти України.

Наша 46-річна військова у себе в Twitter виклала відео справжніх тренувань та справжніх віджимань. Також у ролику Філінська легко робить підйом-переворот та вправи на прес. "Побачила фрикції Кадирова і довго сміялася. Дивись Кадиров, як віджимаються жінки службовці у ЗСУ. (Тут мені 45. Наскільки знаю, ти молодший)", – принизила чеченця Лариса.

У коментарях користувачі захопилися перфомансом українки. "Оооо! Яка Ви крутющааа! Агінь! Я в захваті, гордість за таку пані. З прийдешнім! Бережіть себе, будь ласка", – пишуть користувачі.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...