Дуже символічно: На росії із днем ВМФ вітали знімком затонулого крейсера "Москва"

У РФ знову сильно оконфузились, але спробували це приховати. Одне із видань вирішило привітати росіян з Днем воєнно-морського флоту фотографією затонулого крейсера "Москва", повідомляють Патріоти України.

Зрозумівши свою помилку, а скоріше – побачивши десятки повідомлень в мережі, пропагандисти видалили світлину. Проте скріншоти вже розлетілися інтернетом.

Такі "помилки" для росіян – не випадковість, а закономірність. Наприклад, у Тюмені теж "оригінально" привітали воєнний флот РФ. Тут випустили великий банер. Щоправда, зобразили на ньому американський авіаносець "Джордж Буш".


Українські військові знищили російський літак Су-25 на Донеччині

субота, 4 травень 2024, 21:01

Президент Володимир Зеленський заявив, що українські військові у суботу, 4 травня, збили російський літак Су-25 у Донецькій області. Про це він сказав у вечірньому відеозверненні, передають Патріоти України. «Особливо відзначу воїнів зі 110-ї окремої м...

"За службу в "Азові": У Росії до 18 років колонії засудили полоненого українця

субота, 4 травень 2024, 20:29

У Ростові-на-Дону, що у РФ, Південний окружний військовий суд засудив до 18 років колонії суворого режиму полоненого українця Владислава Плахотника. Там його звинуватили у службі в українському батальйоні "Азов", який в Росії назвали терористичним. Про...