Наступним буде пологовий? У Росії в дитсадку вивісили рекламу для залучення охочих до "спецоперації" (фото)

У країні-агресорці Росії агітація зі вступу до лав окупаційної армії дійшла абсурду. Оголошення із запрошенням до ЗС РФ почепили у дитячому садку. До лав окупантів набирають чоловіків від 18 до 60 років із допустимою освітою від 9 класів. Про це повідомляє Telegram-канал СтратКом ЗСУ, передають Патріоти України.

Набирати нове "гарматне м'ясо" в російську армію вирішили в одному з дитячих садків у Новосибірській області. Однак відкритим залишається питання: кого хочуть загітувати до армії – батьків чи персонал дитячого садка.

Майбутнім воєнним злочинцям обіцяють "золоті гори" – близько 150 тисяч рублів на місяць та додатково 8 тисяч рублів у разі виконання "спеціальних завдань". У мережі припустили, що наступним місцем, де країна-агресор почне вербувати окупантів, стане пологовий будинок.

"Країна кінчених. У Новосибірській області в одному з дитячих садків вивісили рекламу для залучення охочих до "спецоперації". Питання – для кого: дітей, їхніх батьків або виховательок, що втомилися від дітей? Наступне оголошення, напевно, відразу в пологовому будинку вивісять", – йдеться в описі до фото.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...