Навіть Сталін не додумався: Окупанти під Бахмутом ввели подвійну систему загороджувальних загонів

Російські окупанти продовжують наступати у районі Бахмута Донецької області, попри масові втрати у своїх лавах. Про це заявив радник Офісу президента Олексій Арестович у розмові з російським журналістом та правозахисником Марком Фейгіним, передають Патріоти України.

За його інформацією, біля Бахмута ЗСУ "двохсотять" щонайменше одну ворожу роту солдатів і офіцерів щодоби. З півночі на Бахмут наступають "кадировці" – полк "Ахмат", а зі сходу – найманці ПВК "Вагнера" і мобілізовані зеки.

"Там місцевість виглядає гірше, ніж у Першу світову війну. Там уже живого місця немає, все викопано артилерією. Ми кладемо їх, за найскромнішими, найстриманішими, найреалістичнішими оцінками – десь роту на день. А реально – більше", – каже Арестович.

Радник ОП пояснює, що окупанти продовжують наступати лише через те, що їхнє командування ввело у районі Бахмута подвійну систему загороджувальних загонів.

"Там тупо пруть нові хвилі по тілах своїх полеглих товаришів. А пруть із однієї простої причини – там подвійна система загороджувальних загонів у районі Бахмута. Є загороджувальний загін, а за ним стоїть ще один загороджувальний загін. Вони складаються перважно з Росгвардії і реально стріляють у тих, хто відступає. Адже якщо не стріляють, то у них стріляють ті, що позаду", – зазначив Арестович.

Він звернув увагу, що до подвійних загороджувальних загонів навіть Сталін не додумався, а Суровікін додумався. За словами радника ОП, Путін поставив завдання своїм військам захопити Бахмут і Донецьку область до кінця жовтня.


"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...