Навмисно поблизу Фінляндії та Швеції? Росія випробувала крилату ракету "Циркон"

Росія, яка брязкала своєю зброєю біля кордонів України й розпочала повномасштабний напад, тепер хизується ракетами поблизу Швеції та Фінляндії. Росія випробувала ракету "Циркон" на тлі офіційної заявки Фінляндії та Швеції про вступ у НАТО, інформують Патріоти України.

Міністерство оборони Росії повідомило, що фрегат "Адмірал Флоту Радянського Союзу Горшков" виконав "випробувальну стрільбу" ракетою "Циркон" у Баренцовому морі неподалік Фінляндії та Швеції.

Повідомляється, що російський фрегат з акваторії Баренцового моря виконав стрілянину гіперзвуковою крилатою ракетою "Циркон" по мішені в Білому морі. У Росії заявляють, що ракета успішно вразила морську ціль, яка була розташована за 1000 кілометрів. Також росіяни наголосили, що ракетна стрільба проводилася нібито "в рамках випробувань нових видів озброєння".

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...