"Не болтай!": "Кухар Путіна" відреагував на розгром бази окупантів у Макіївці

Ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин відреагував на удари ЗСУ по базі російських загарбників у Макіївці радянським плакатом. Прес-служба Пригожина опублікувала короткий коментар "кухаря Путіна", передають Патріоти України.

Попри очікування критики в адресу військового керівництва РФ, ватажок "вагнерівців" прокоментував ліквідацію сотень окупантів досить стримано. Одна із журналісток поставила Пригожину кілька питань, які він назвав "правильними", але відповідати відмовився. Зокрема, питання стосувалися того, чи потрібно відбирати в окупантів засоби зв'язку, щоб уникнути нових ударів ЗСУ, де ховаються "вагнерівці" від HIMARS та чому у Макіївці не спрацювала розхвалена російська ППО.

"Питання всі дуже правильні. Але, на жаль, на жодне з цих питань я не можу вам дати публічну відповідь, оскільки моя публічна відповідь стане приводом для завдання наступного удару. Для наочності пропоную вам повісити в офісі плакат воєнного часу "Не базікай!", - відповів Пригожин.


Внесений Росією до "списку терористів": В аеропорту Кишинева затримали громадянина України, помічника Мустафи Джемілєва

субота, 4 травень 2024, 17:59

4 травня в аеропорту Кишинева спецслужби Молдови затримали громадянина України Ерола Велієва, який є також помічником лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва. Про це повідомив у Facebook глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубар...

Сюжет для "Кварталу-95": Росія оголосила в кримінальний розшук Володимира Зеленського (фотофакти)

субота, 4 травень 2024, 17:27

МВС Росії оголосило в розшук президента України Володимира Зеленського. Про це свідчить відповідна інформація, що з'явилась у базі відомства, повідомляє пропагандистське інформагентство РИА-Новости на своєму Telegram-каналі. . У повідомленні зазначаєт...