Не дожив 9 днів до дня народження: Футболіст загинув від тяжких поранень, отриманих у бою з російськими окупантами

У боротьбі з російськими окупантами загинув вихованець футбольного клубу "Верес", молодий десантник із Рівненської області Андрій Каранюк. 3 грудня український захисник вступив у свій останній бій, передають Патріоти України.

Про трагедію на власній сторінці у Facebook повідомила Рівненська обласна асоціація футболу, зазначивши, що 12 грудня Андрію мало виповнитися 29 років. Однак життя бійця обірвалося на 9 днів раніше.

З дитинства Каранюк захоплювався футболом, був вихованцем ДЮСШ рівненського "Вереса", який зараз виступає в українській Прем'єр-лізі. У складі головної команди регіону Андрій грав у Дитячо-юнацькій футбольній лізі України.

Проте закріпитись у "Вересі" Каранюк не зумів. Після чого виступав за низку команд команд Рівненського району: ФК "Сатурн" (Дядьковичі), ФК "Будмаркет Маяк" (Колоденко), ФК "Омеленець" (Велика Омеляна).

Після повномасштабного вторгнення Росії 24 лютого Андрій вирушив на фронт. Останнім часом колишній футболіст служив навідником 5-ї парашутно-десантної роти 2-го парашутно-десантного батальйону.

Поки що не повідомляється, в якому саме регіоні України перестало битися серце Каранюка. Відомо лише, що герой загинув 3 грудня під час виконання бойових завдань. Того дня Андрій отримав поранення, несумісні з життям.

"Загін задоволень" Кім Чен Ина: Скільки незайманок корейці приносять у жертву своєму комуністичному божеству

четвер, 2 травень 2024, 9:34

Отакий соціалізм вибудували в КНДР. От за це було пролито кров мільйонів людей. Щороку диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин нібито відбирає 25 незайманих дівчат для свого "загону задоволень". Про це розповіла Пак Енмі, яка втекла з КНДР. . За словами П...

Батальйон "Хабарник" то не про фронт: Із законопроєкту про звільнення топ-корупціонерів від вироків в обмін на мобілізацію приберуть лише "верх". Більшість бубочок відмажуть, - Шабунін

четвер, 2 травень 2024, 9:05

Яку цінність для армії та перемоги являє собою, наприклад, Роман Насіров, знають лише творці законопроекту. Як і тому, чому гарному зможе навчити своїх нових начальників в ЗСУ​. Верховна Рада на своєму засіданні має намір проголосувати у другому читанн...