Не дожив до дня народження: В Україні ліквідували окупанта-тракториста (фото)

Збройні сили України ліквідували російського окупанта Івана Калазімова. Він не дожив доби до дня народження. Окупант був родом із Ульяновської області. Інформацію про чергового "двохсотого" військового РФ оприлюднив блогер-розслідувач і волонтер InformNapalm Іраклі Комахідзе, передають Патріоти України.

Відомо, що Калазімов був призваний під час "часткової" мобілізації в РФ. "25 листопада ліквідовано уродженця Павлівського району Ульянівської обл. чМобік Ванька Калазімов, який не дожив до свого 29-річчя всього день. Ванька після терміну жив не тужив у рідному селі, де працював трактористом. 23 вересня Ваньку призвали за "частковою могілізацією", – йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що російська армія на десятий місяць після вторгнення в Україну продовжує зазнавати численних втрат серед особового складу й військової техніки. На 282-й день війни у її лавах недораховують уже 90 090 військовослужбовців, які стали "двохсотими".

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...