"Не думала, що повернуся": "Пташка" шокувала зізнанням про перебування на "Азовсталі"

Відома на весь світ парамедикиня з "Азовсталі" Катерина Поліщук, вона ж "Пташка", зізналася, що не сподівалася, що їй вдасться повернутися із заводу в Маріуполі. Про це вона розповіла в інтерв'ю з "1+1", передають Патріоти України.

"Погляньмо правді у вічі. Я не думала, що я повернуся з "Азовсталі". Я була у цьому впевнена, й мене це анітрохи не засмучувало", - шокувала зізнанням Катерина.

Дівчина додала, що вона - воїн, тому розуміла ситуацію. А тому і не було сенсу сидіти й скаржитися, плакати й сподіватися на повернення додому.

"Позиція була стійкою, такою й залишається: не можеш змінити ситуацію - зміни до неї ставлення", - каже "Пташка". Вона співала у пеклі Маріуполя, поки росіяни атакували "Азовсталь" з неба, моря та із землі.

Чим відома "Пташка" з "Азовсталі"

Парамедикиня стала відомою, коли відео її співу на оточеному росіянами заводі "Азовсталь" розлетілися мережею. Дівчина надихала захисників Маріуполя не втрачати бойовий дух.

Після виведення захисників з "Азовсталі" Катерина Поліщук потрапила у російський полон, була у колонії в Оленівці. Додому вона повернулася лише восени, під час обміну полоненими."Пташка" також виходила на сцену шоу "Голос країни", на якій виконала пісню "Спи, маленький козачок".


"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...

"Загроза для життя й здоров'я": В угрупованні військ Хортиця розповіли про причини відходу з Бердичів

понеділок, 29 квітень 2024, 20:14

Сили оборони відійшли з Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки на більш підготовлені та захищені позиції, щоб уберегти особовий склад. Про це повідомив спікер ОСУВ Хортиця Назар Волошин у коментарі "Донбас Реалії", передають Патріоти України. За його сл...