Не Кадиров і не Пригожин: Історик назвав можливого наступника Путіна

Низка поразок Росії у війні проти України в майбутньому призведе до передання влади у Кремлі. На це також вплине, зокрема, погіршення стану здоров'я російського диктатора Володимира Путіна, передають Патріоти України.

При цьому в країні-агресорі вже визначили претендента на президентське крісло. Про це в ефірі телеканалу "Апостроф" розповів російський історик, політичний аналітик, публіцист і громадський діяч Валерій Соловей.

За його словами, у Росії можна розглядати кількох претендентів на заміну Путіна. Йдеться про прем'єр-міністра Михайла Мішустіна, мера Москви Сергія Собяніна, а також про сина секретаря Ради безпеки Миколи Патрушева Дмитра.

"Зараз претендент номер один – Дмитро Патрушев, син Миколи Патрушева. Претендентами, але не такими сильними, як Патрушев, можна розглядати Мішустіна та Собяніна. Може, хтось ще хоче, але ці люди зараз про це мовчать для збереження життя і свободи", – розповів Соловей.

Експерт підкреслив, що прізвище Патрушева звучало під час консультацій між РФ та США. Соловей пояснив, що тоді Росія нібито показувала гнучку позицію щодо війни. За його словами, це відбувається для того, щоб легітимізувати перехід Патрушева, а також заручитись міжнародною підтримкою.

Крім того, аналітик зазначив, що в Росії вже підготовлено деякі речі для транзиту влади. Зокрема передбачалося, що колективним керівництвом стане Державна рада.

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...